El VIII Congrés Internacional de la Societat SELICUP, a càrrec de la Universitat de les Illes Balears, es celebrarà al “Club Pollentia Resort” a Alcúdia, situat a la costa nord de l’illa de Mallorca. Per això és altament recomanable allotjar-se al mateix hotel, que disposa de tarifes especials per als participants en el Congrés sota la modalitat “tot inclòs”. Donades les particularitats i el limitat aforament turístic que experimenta l’illa en temporada alta, recomanem fer la reserva de l’allotjament amb la major antelació possible.

Per reservar allotjament a l’hotel “Club Pollentia Resort.”, el termini límit finalitza el 20 de juliol de 2018. Per poder gaudir de les tarifes especials que l’hotel posa a la nostra disposició i de les habitacions reservades a aquest efecte, han de tramitar la seva estada a través de DIPLOMATIC SERVICES Travel Agency. En cas contrari, és molt possible que si tracten directament amb l’hotel no disposin d’habitacions lliures quan intentin formalitzar la seva reserva. Les reserves posteriors són possibles, però la disponibilitat d’habitacions no es pot garantir. Si voleu reservar nits addicionals, poseu-vos en contacte amb l’agent de viatges, que us indicarà la millor tarifa disponible. Preguem a tots que ompliu el formulari d’allotjament i el torneu abans del 20 de juliol de 2018 per correu electrònic a: esperanza@diplomatic-services.com.

 

Club Pollentia Resort és un hotel de 4 estrelles situat entre Alcúdia i Pollença, entre la platja de Can Cap de Bou i el Parc Natural de s’Albufera. El complex compta amb més de 85.000 metres quadrats, 15.000 dels quals componen les instal·lacions de l’hotel, a més de zones verdes, estanys i observatori d’aus, pistes de tennis, un gimnàs, un spa amb piscina coberta, a més d’un servei de bicicletes i taules de surf. A més, l’hotel també proporciona una zona infantil gratuïta per als clients més petits, i aparcament gratuït.

Totes les tarifes són tot incloses a bord, i inclouen IVA i WIFI gratuït. Les diferents categories d’habitacions són:

 • Categoria MARIS (standard, individual): 99EUR per hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria MARIS (standard): 85EUR por persona/nit (inclouen IVA).
 • Categoria VILLAGE CLASSIC (superior, individual): 111EUR por hab/nit (inclouen IVA).
 • Categoria VILLAGE CLASSIC (superior): 94EUR por persona/nit (inclouen IVA).

TINGUEU EN COMPTE: Hi ha un ECOTAX LOCAL, que no està inclòs en les tarifes anteriors i que han de pagar els hostes en arribar (check-in) = 1,65 euros per persona i nit. Anul·lació (una nit): La tarifa d’anul·lació de l’hotel s’aplicarà a totes les cancel·lacions rebudes amb posterioritat al dia 20 de juliol de 2018. Cancel·lacions el mateix dia de l’arribada es cobrarà el 100% de la reserva total.

Per fer el seguiment de tots els participants i garantir les millors condicions, dirigir-vos per a les reserves, així com per a canvis o cancel·lacions, a l’agència de viatges DIPLOMATIC SERVICES:

Sra. Esperanza Escandell
Tel.: +34-971.22.10.04
e-mail: esperanza@diplomatic-services.com

L’opció ‘tot inclòs’ inclou:

 • Esmorzar bufet (de 7:30 a 10:00) o esmorzar continental (de 9:30 a 11:00)
 • Menjar a la carta al bar de la piscina (de 12:00 a 16:00) o bufet d’esmorzar (de 12:30 a 14:00)
 • Entrepans/Snacks freds i calents al bar de la piscina (de 10 a 12 hi de 16 a 18 h)*
 • Sopar bufet (a partir de les 19 hores)
 • Totes les begudes al menú de begudes*
 • Mini-bar a l’habitació amb cervesa, refrescs i aigua mineral (renovació diària).
  * Es pot aplicar un suplement a alguns productes
 • Tingueu en compte: podeu gaudir dels serveis Tot Inclòs des de la vostra arribada fins a les 14:00 del dia de sortida (vàlid de 7.30 a 24.00 hores)

Ubicación

%d bloggers like this: