Desplaçament de l’aeroport al lloc de celebració del congrés

La majoria dels participants arribaran a Mallorca dia 23 d’octubre. L’equip organitzador ha estudiat amb deteniment les hores d’arribada de tots aquells que amablement han compartit amb nosaltres aquesta informació. Tenint aquestes dades en compte, oferirem un servei de connexió entre l’Aeroport de Palma i el lloc de celebració del congrés (Portblue Pollentia Club Resort). El nostre mini-bus partirà de l’aeroport a les hores següents: 11.30, 14.00, 17.00 i 19.30. Si vostè vol beneficiar-se d’aquest servei gratuït, haurà de presentar-se al Punt de Trobada de la zona d’arribades de l’Aeroport de Palma abans de l’hora de sortida del servei de la vostra elecció. El Punt de Trobada ocupa el centre geogràfic de la zona d’arribades. Per a aquells de vostès que arribin dia 23, primerament haureu d’abandonar la sala de recollida d’equipatges (d’accés exclusiu als passatgers). Una persona de l’Organització serà al Punt de Trobada 10 minuts abans de les hores programades de sortida dels serveis de connexió.

Els participants han de tenir en compte que l’Organització del congrés no pot fer-se responsable dels possibles retards que puguin patir els diferents vols. Sense cap excepció, els nostres serveis de connexió partiran de l’aeroport a les hores programades. Si vostè perd el servei que li interessa, pot optar per esperar i accedir a un servei posterior o viatjar al lloc de celebració en autobús, taxi o vehicle particular o de lloguer.

En cas d’emergència podeu trucar a la senyora Esperanza Escandell (+ 34 654 345981).

Si us plau, consulti el web https://selicup2018.net/desplacaments/, on trobarà informació més detallada.

Desplaçament del lloc de celebració a l’aeroport i / o Palma

Per a aquells que deixin les seves habitacions al Portblue Club Pollentia Resort dia 27 d’octubre, SELICUP oferirà un servei de connexió que enllaçarà l’hotel amb l’aeroport. Els horaris s’anunciaran durant el congrés.

Si vostè desitja tornar a Palma dia 26 d’octubre, si us plau consulti la secció ‘Excursió al Mirador d’es Colomer’ més avall.

Recollida de credencials

La recollida de credencials estarà disponible des de les 9 hores del dia 24 d’octubre. La taula de recollida de credencials (situada al vestíbul de l’hotel) romandrà disponible al llarg del congrés.

També serà possible recollir les seves credencials des de les 18 a les 20 hores del dia 23 d’octubre. Es prega que, si és possible, es faci ús d’aquest servei per tal de descongestionar la recollida de credencial el dia d’inauguració.

Dinars i sopars al Portblue Club Pollentia Resort

La majoria de participants que s’allotgen a l’hotel hi estan allotjats sota la modalitat “tot inclòs”. Si aquest és el seu cas, la seva tarifa d’allotjament inclou els seus dinars i sopars.

La resta de participants que hagi optar per un altre règim d’allotjament, o que simplement no s’allotgen al Portblue Club Pollentia Resort, tenen al seu abast la possibilitat de comprar tiquets de dinar o sopar a la recepció de l’hotel. El preu d’aquests tiquets no inclou les begudes, que s’han d’abonar apart.

Equipament de les sales del congrés

Cada sala (Sala Pollentia i Sala Atenea) compta amb un ordinador PC portàtil. Les sales compten amb equip de so i projecció i accés a Internet. Els ordinadors proporcionats por l’Organització són els únics que podran ser utilitzats. Por tant, es prega que tots el ponents (especialment els usuaris de Mac) tinguin aquesta informació en compte i que comprovin que els arxius que faran servir són compatibles amb un PC.

Excursió al Mirador d’es Colomer (Cap Formentor) i visita guiada a Alcúdia

El programa social del congrés inclou una excursió al Mirador d’es Colomer, des del què es pot gaudir de vistes impressionants de la Mar Mediterrània i la Serra de Tramuntana (Patrimoni Mundial UNESCO). A continuació, s’oferirà una visita guiada a la ciutat d’Alcúdia. Als participants se’ls demanarà si desitgen adherir-se a aquesta activitat gratuïta. L’excursió està també oberta als acompanyants que no aporten una comunicació al congrés, tot i que aquestes persones hauran d’abonar 20€ per tal de beneficiar-se d’aquest servei.

L’autocar de l’excursió tornarà al hotel del congrés a les 20 hores. Immediatament després estarà a l’abast d’aquells participants que desitgin traslladar-se a Palma. La ruta programada inclou dues aturades: en primer lloc, a l’Hotel Occidental Playa de Palma i, en última instància, al Passeig Marítim de Palma (zona de l’Auditòrium).

 

Desitgem donar-li la benvinguda a Mallorca.

Ben cordialment,

L’equip de SELICUP 2018

%d bloggers like this: