Com a destinació turística mundial, l’illa de Mallorca està molt ben connectada amb la resta d’Espanya i Europa a través del seu aeroport internacional Son Sant Joan (codi d’aeroport PMI), l’únic aeroport de l’illa. L’aeroport està situat a 8 km a l’est de Palma.

Com anar des de l’aeroport al Club Pollentia Resort

Autobús

Des del mateix aeroport es pot agafar la línia d’autobús A32 a Alcúdia. La parada de l’autobús es troba just davant de les Arribades de l’aeroport. El preu d’un bitllet senzill és 8,00 EUR. Poden adquirir-se al mateix autobús (no s’accepten bitllets superiors a 20 euros). Podeu accedir a l’horari i ruta de l’A32 aquí  (l’autobús opera entre les 07:25 i 22:40, el temps de viatge és d’1 hora i 40 minuts). Des Alcúdia fins al Pollentia Club Resort podeu agafar l’autobús L352, cada 15 minuts; per a més detalls, vegeu aquesta pàgina web.

 

Cotxe

Una altra opció molt econòmica consisteix en llogar un cotxe a l’aeroport. Els cotxes de lloguer són relativament barats a Mallorca en comparació amb l’Europa continental, però s’han de reservar amb antelació. Podeu obtenir més informació en el següent enllaç. L’hotel disposa d’aparcament gratuït.

Taxi

També podrà trobar taxis després d’abandonar “Arribades” de l’aeroport, davant del Punt d’Informació. El trajecte és d’uns 45 minuts i el seu preu aproximat ronda els 80-90 euros (més suplements de maletes, tarifa nocturna o diumenge).

Autobús – Shuttle – (aeroport-congrés)

Actualment estem considerant la possibilitat de proporcionar un autobús especial entre l’aeroport i la seu del Congrés el dia anterior a l’esdeveniment. Oferirem més informació al respecte al més aviat possible.

%d bloggers like this: